Ayurvedisk massage

• 60 minutters Ayurvedisk massage: 950 kr.

• Introduktionspris for nye kunder: 475 kr.

• 5 turs klippekort: 3500 kr.

22 21 20 02

booking@regenerating.dk

Ayurvedic massage

Målsætning

En person i fysisk, følelsesmæssig og mental balance.

Baggrund

Ifølge den indiske Ayurvediske tradition opstår sygdomme, lidelser, tungsind og anspændthed, når vi ikke er i balance med vores indre natur.

Ordet Ayurveda stammer fra det indiske sprog Sanskrit.

Ifølge Sanskrit betyder “Ayu” liv og “Veda” viden, så “Ayurveda” kan oversættes til “livskendskab” eller “livsindsigt”.

Ayurvedisk massage giver dig indsigt i din fysiske, følelsesmæssige og mentale balance, og massagen bliver skræddersyet til denne balance.

Ayurvedisk kropsmassage

Massagen bliver udført med kokosolie med specielle urter, som er udvundet efter gamle indiske metoder baseret på Ayurvedisk viden.

Ayurvedisk ansigtsmassage

Først afgør vi din hudtype baseret på din “dosha”

I Ayurveda er der tre forskellige dosha, som man mener definerer den enkelte persons unikke konstitution.

Ayurvedic ansigtsmassage

De tre doshas – vata, pitta og kapha – er sind-krop typer, som udtrykker en unik sammensætning af fysiske, følelsesmæssige og mentale karakteristika.

Vata dosha: Tør hud, tynd hud, blodkar ses let, små fine porer, tendens til eksem, rynker og revner. Denne hudtype skal have masser af fugt og brug af produkter skal være naturlige uden kemi. 

Pitta dosha: Rødlig, blød og varm hud med tendens til rødmen ved overfølsomhed og akne. Denne hudtype skal beroliges og køles. 

Kapha dosha: Blød, tykkere hud, som kan være lettere fedtet, større porer og mindre tendens til rynker. Denne hudtype skal have hyppig rens og brug af produkter, der ikke fedter. 

Din behandling vil blive skræddersyet til dine behov, og der anvendes udelukkende særlige olier og cremer tilpasset hver enkelt dosha.


Links

Ayurveda på Wikipedia (dansk)

Ayurveda på Wikipedia (engelsk)