Kranio-Sakral terapi

• 60 minutters kranio-sakral terapi: 700 kr.

TILBUD 400 DKK

22 21 20 02

booking@regenerating.dk

Kranio-Sakral terapi

Goal

Muskler, knogler, bindevæv og organer i balance så kroppens nerve-, hormon- og immunsystem fungerer optimalt.

Background

Kranio-Sakral terapi er en blid men dybtgående behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer. Målet er at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Kranio-Sakral terapi stammer fra en osteopatisk metode, som først blev beskrevet af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland omkring 1920. William Sutherland fik dokumenteret, at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne også hos voksne. Derefter arbejdede både Sutherland og hans elever videre med disse opdagelser og skabte teknikker, der blev en del af denne osteopatiske behandlingsform.

Therapy

Behandlingen bygger på, at kroppen bliver “hørt og imødekommet”. Terapeuten “lytter” med sine hænder til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen. Rytmer, som eksisterer livet igennem. Terapeutens måde at møde kroppen på gør, at kroppen slipper sine både bevidste og ubevidste spændinger. Der arbejdes derfor med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer.

Kranio-Sakral terapien arbejder med både knogler, hjernehinder, hjernevæske, muskler, bindevæv og organer. Terapien har indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og har dermed en effekt på hele kroppen.


Links

Foreningen af Kranio-Sakral terapeuter